• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти!"

Акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти!"

2013-10-18

/Files/images/SDC15743.JPG

/Files/images/SDC15749.JPG На базі Онуфріївської ЗШ І-ІІІ ст. відбулася акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти!", яку організувала 33 Державна пожежно-рятувальна частина Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Дана акція мала на меті - акцентувати увагу присутніх на оперативну обстановку з надзвичайними ситуаціями у області та державі; на розміщення та демонстрацію наочної агітації по попередженню надзвичайних ситуацій. Також акція спрямована саме на збереження життя і здоров'я людей і оточуючого їх середовища.

/Files/images/SDC15757.JPGРятувальники наголосили, що успішне гасіння пожеж досягається не лише завдяки боєздатній техніці, а й пожежно технічним обладнанням, сучасним бойовим пожежним одягом, а також вогнегасячими і пально-мастильними матеріалами і, найголовніше, людській праці.

Пізнавально-розважальна частина акції розпочалася з проведення конкурсу на швидше одягання бойового одягу; перевіркою знань правил поведінки у надзвичайних ситуаціях; повправлялися у розмотуванні пожежного рукава./Files/images/SDC15762.JPG

Велику увагу відвели вмінню надати першу допомогу потерпілим.

Розглядалися різні ситуації і шляхи їх вирішення, наприклад, дії і способи порятунку із задимлених приміщень та повторили засоби захисту очей та органів дихання. Також перевірили хто правильно і швидко одягне протигаз.

/Files/images/SDC15768.JPGІ, наостанок, дітям запропонували відгадати декілька загадок аби перевірити як запам'яталася інформація.

Найактивніші учасники були нагороджені подарунками.

А ми виражаємо подяку особовому складу 33 Державної пожежно-рятувальної частини за організацію та проведення акції.

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.