• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Загальношкільна лінійка «Ідуть роки, але війна не забувається»

Загальношкільна лінійка «Ідуть роки, але війна не забувається»

2015-11-23

/Files/images/Визволення4.JPG

Щоб по-справжньому любити свій край, треба досконало знати його історію, пам’ятати всі сторінки життя своїх пращурів. А якщо врахувати, що наша багатостраждальна прадавня українська земля особливо багата на визначні події, що відіграли вагому роль і у світовій історії, то виникає необхідність зберегти та донести ці глибинні спогади до свідомості якомога більшої кількості людей.

Нам здається, що війна залишилась у минулому. Проте всі ми з вами, майбутні покоління неповинні забувати страшних подій минулих років чи ставитись до них занадто легковажно… Такими вагомими словами для всіх нас, для нашого сьогодення була розпочата лінійка «Ідуть роки, але війна не забувається», присвячена визначній даті – 72-й річниці визволення Онуфріївки від німецько-фашистських загарбників, яку відзначає все наше селище 23 листопада.

Учні 11-х класів (яких підготувала педагог-організатор Артишук В.А.) нагадали всім присутнім страшні роки війни, що довелося пережити людям, крізь яке горе, сльози, страждання і кров вони пройшли, щоб перемогти. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять тих, хто не повернувся з полів війни, чиє життя обірвалося в запеклім бою.

Міжнародний символ пам'яті жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів, алюзія кривавого сліду від кулі, що передає страждання та смерть – квітка червоний мак була прикріплена у дівчат 7-А класу, які співали пісню «Червоні маки».

Свій виступ діти завершили словами побажання кожному надії на мир, віри в мир, любові до миру…

/Files/images/Визволення1.JPG

/Files/images/Визволення2.JPG

/Files/images/Визволення3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.