• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Моя Україна – єдина і вільна» до відзначення 25-го ювілею Незалежності

«Моя Україна – єдина і вільна» до відзначення 25-го ювілею Незалежності

2016-04-19

/Files/images/Єдина.JPG

Вся Україна готується до відзначення 25-го ювілею Незалежності. Не лишилися осторонь святкувань і наші учні. Об’єднана команда 7-х класів підготувала захід на тему: «Моя Україна – єдина і вільна». Майстерними конферансьє були Анастасія Пугач і Віктор Злакоман, що провели глядачів тернистим шляхом здобуття незалежності. Одягнені в ошатні національні стриї Анастасія Яременко та Олексій Новіков вручили хліб-сіль (традиційне вітальне частування) директору школи Світлані Анатоліївні Рощенко.

Мелодійні українські пісні у виконанні тріо дівчат (Анастасія Мамчур, Марія Медведєва, Анастасія Пугач) зачарували присутніх. Трагічну долю матері, що знову і знов проводжає на війну сина, майстерно показали у інсценізації Юлія Щербачук. Марія Медведєва та Ігор Сліпенський.

Микола Драб у ролі Бога та Анастасія Тимофіївна у ролі дівчини-України були надзвичайно переконливими у постановці відомої притчі про наділення народів талантами.

Декламували поезії українських митців Єлизавета Калько, Віктор Шарлай, Маргарита Сухомінська, Роман Довгопол, Олександра Письменна, Діана Балабась, Олександр Онуфрієнко, Альона Наялович.

Гарним супроводом заходу стали відеоколажі, присвячені ключовим віхам історії нашого народу: героїчній Національно-Визвольній війні під проводом Б. Хмельницького, руху Українських Січових Стрільців та боротьбі наших захисників у Другій Світовій війні.

Захід проходив під вмілим керівництвом класних керівників Н.В. Паливоди та О.В. Радько, які своєю працею прагнуть виховувати щире почуття любові до Батьківщини у своїх вихованців.

/Files/images/Єдина1.JPG

/Files/images/Єдина2.JPG

/Files/images/Єдина3.JPG

/Files/images/Єдина4.JPG

/Files/images/Єдина5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.