• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підбито підсумки обласного проекту «Захисник Кіровоградщини» у 2016 році

Підбито підсумки обласного проекту «Захисник Кіровоградщини» у 2016 році

2016-10-17

/Files/images/Захисник2.JPG

14 жовтня 2016 року, у День захисника України, в місті Долинська, за планом роботи обласного координаційного центру національно-патріотичного виховання, що діє на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» проведено фінальний етап обласного проекту «Захисник Кіровоградщини». У змаганнях взяли участь старшокласники з 21 району області.

Наш район представляла команда хлопців нашої школи, яка виборола І місце на районному етапі змагань «Захисних Кіровоградщини». Учасниками були: Пінчук Станіслав, Семенюк Владислав, Глинянчук Костянтин, Пасічник Богдан, Агафонов Владислав, Король Олександр. Юнаки проявили свою силу, витривалість, спритність. У загальнокомандному заліку зайняли 7 місце, але стали срібними призерами на етапі «Розбирання-складання автомата»

Учасників змагань привітав голова обласної державної адміністрації Сергій Анатолійович Кузьменко, який акцентував увагу присутніх на тому, що в теперішніх умовах виховання незламного духу в юних українців є запорукою розбудови вільної європейської країни.

Для учасників були підготовлені захоплюючі змагання зі стрільби, розбирання-складання автомата, підйом-переворот, стройова підготовка, а також дистанція зі спортивного туризму, а саме: маятник, траверс, спортивний спуск та підйом по схилу, переправа по паралельним мотузкам. Смуга перешкод була доповнена елементами військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»), зокрема рух по пластунськи та козацький хід.

/Files/images/Захисник.JPG

/Files/images/Захисник1.JPG

/Files/images/Захисник3.JPG

/Files/images/Захисник4.JPG

/Files/images/Захисник5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 312

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.