• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Акція "Діти проти СНІДу" до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

Акція "Діти проти СНІДу" до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

2016-12-01

/Files/images/Акція Діти проти СНІДу.jpg

Поріг ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб.Хвороба з назвою СНІД прогресує щороку та забирає життя мільйонів людей. Для СНІДу не існує перешкод, він однаково вражає чоловіків, жінок і дітей. На планеті 40 мільйонів людей на сьогоднішній день інфіковані ВІЛ. Хвороба СНІД викликається ВІЛ - вірусом імунодефіциту людини. Інфікованих людей називають ВІЛ-позитивні. Проте лише кінцева стадія хвороби називається СНІД - Синдром набутого імунодефіциту людини.

1 грудня в стінах школи відбулася акція «Діти проти СНІДу». До цієї акції долучилися учні і вчителі школи. Учні 5-7 класів виготовили інформаційні стінгазети та підготували їх захист. Адже зрозуміло, що діти зовсім по-різному сприймають інформацію, яку отримують від батьків та учителів, та ту, якою з ними діляться їхні товариші. Діти пройнялися даною проблемою, самостійно виготовили стрічки солідарності, які носили біля серця протягом усього дня.

Народна мудрість твердить: «Здоров’я – найвище благо». І лише духовно і фізично сильна та здорова особистість може увійти в сучасний напружений ритм життя, здобути відповідні знання, допомогти собі й навколишнім, стати корисною для суспільства. Тож бережіть себе і будьте здорові!

/Files/images/Акція Діти проти СНІДу1.jpg

/Files/images/Акція Діти проти СНІДу2.jpg

/Files/images/Акція Діти проти СНІДу3.jpg

/Files/images/Акція Діти проти СНІДу4.jpg

/Files/images/Акція Діти проти СНІДу5.jpg

/Files/images/Акція Діти проти СНІДу6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 545

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.