• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Акція «Запобігти.Врятувати.Допомогти»

Акція «Запобігти.Врятувати.Допомогти»

2018-04-02

/Files/images/20180330_114705.jpg

На базі Онуфріївської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулася акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти!", яку організувала 33 Державна пожежно-рятувальна частина Управління ДСНС України у Кіровоградській області.

Рятувальники продемонстрували дії під час виникнення різних надзвичайних ситуацій. Діти змогли проявити себе у ролі справжніх рятувальників, позмагатись між собою на швидкість одягання спеціальної форми пожежника-рятувальника. Працівники звернули увагу присутніх на основні правила безпечної поведінки вдома при користуванні електричними та газовими приладами, застерегли школярів від небезпечних ігор із сірниками й запальничками. Присутні дізналися від рятувальників про заходи безпеки у разі знаходження вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів. Їм розповіли, як правильно викликати Службу порятунку, які є номери телефонів екстрених служб, що робити у разі виявлення загоряння і як поводитися при знаходженні вибухонебезпечного предмета. Діти брали активну участь в опитуванні.

/Files/images/20180330_115126.jpg

Під час проведення Всеукраїнської громадської акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти"школярі змогли дізнатись від фахівців Державної служби з питаньнадзвичайних ситуацій багато корисної інформації та навчились правильно реагувати на виникнення надзвичайних ситуацій. Вони зауважували: нелегка професія рятувальника є надзвичайно необхідною для забезпечення безпеки громадян, збереження національного багатства та довкілля.

/Files/images/20180330_114827.jpg

Ці враження і емоції назавжди залишаться в пам'яті і дітей, і організаторів акції. Вони не тільки дарують дітям свято, але, перш за все, виробляють в них необхідні знання та навички поводження під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій.

/Files/images/20180330_115440.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 386

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.