"Охорона праці очима дітей"

2018-04-26

/Files/images/Изображение 006.jpg

Щорічно в освітніх закладах нашого району проходить конкурс дитячого малюнку на тему "Охорона праці очима дітей", метою якого є привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до наявних проблем у сфері охорони праці.Учні Онуфріївської ЗШ І-ІІІ ступенів є активними учасниками даного заходу.

І цього року школярі продемонстрували власне бачення та оригінальний підхід до створення художніхробіт.
Члени журі на чолі із заступником начальника Управління Оксаною Харченко та у складі представників теруправління, структурних підрозділів облдержадміністрації, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування області, ДП «Кіровоградський ЕТЦ відібрали 9 кращих робіт, які оцінено за художнім рівнем та змістом.
Серед переможців VII обласного етапу конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», І вікова група (6-10 років), учень Онуфріївської ЗШ І-ІІІ ступенів – Піддубний Андрій (1-Б клас, класний керівник Наталія Верба).

/Files/images/Изображение 004.jpg

/Files/images/Изображение 003.jpg


26 квітня до Онуфріївської ЗШ І-ІІІ ступенів завітали поважні гості: головний державний інспектор управління Держпраці у Кіровоградській області Анатолій Шумейко та завідувач районного методичного кабінету Оксана Даниленко. Під час шкільної лінійки, в присутності директора школи Світлани Рощенко, вчителів та учнів початкових класів Піддубному Андрію було вручено диплом за зайняте перше місце та цінний подарунок. Анатолій Шумейко побажав успіхів переможцю та запросив дітей до участі в наступних конкурсах.
Адміністрація школи , педагогічний та учнівський колективи вітають Андрія з перемогою.

/Files/images/Изображение 005.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 368

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.