Відбулося свято Першого дзвоника

2015-09-01

/Files/images/1877w450zc0.jpg

Перше вересня в нашій державі символізується не тільки з початком осені, а й з новим навчальним роком. Кожна школа країни з цього дня заново відкриває свої двері, аби тутешні коридори наповнилися дитячим сміхом та, в першу чергу, новими знаннями.

Наша школа впевнено та патріотично відзначила День Знань попри непросту ситуацію, яку переживає зараз наша країна. Свій високий національний дух та відданість Україні вкотре показали учні 11-х класів прийшовши на урочисту лінійку в національному вбранні - вишиванках. Варто зазначити, що одягнули вишиванки й багато інших школярів.

У цей день цікавість переповнювала малюків, які вперше переступали шкільний поріг. А мудрі очі вчителів додавали ще більшої впевненості й наснаги одинадцятикласникам.

До Онуфріївської школи приєдналося 37 маленьких школяриків та школярочок: 1-А клас на чолі з класним керівником – Двірник Мирославою Михайлівною та 1- Б клас з їх першою вчителькою – Дудою Антоніною Миколаївною.

З привітаннями та настановами до школярів звернулися: директор школи Рощенко Світлана Анатоліївна, голова районної ради Уткіна Тетяна Іванівна, селищний голова Самородченко Сергій Миколайович та настоятель Онуфріївського храму протоієрей Іван Юрійович Онисько. Уткіна Т. І. від імені Онуфріївської районної ради подарувала набір волейбольних м'ячів для молодших школярів. Селищний голова Самородченко С. М. мав за честь вручити школі сертифікат на суму 7 тис. гр. на купівлю спорядження для шкільної команди учасників обласного зльоту «Школа безпеки». Запрошений на свято протоієрей Іван Онисько благословив учнів на успішний новий навчальний рік та побажав Божої ласки та здійснення усіх мрій, а вчителям - терпіння і наснаги у такій непростій, але дуже важливій справі.

Право дати перший дзвінок у 2015-2016 навчальному році надалося ведучим заходу Якимчук Світлані та Беруну Артему. Дзвінок лунко прозвучав під оплески учнів, що засвідчило про офіційне відкриття та початок нового навчального року.

/Files/images/свято.jpg

/Files/images/свято1.jpg

/Files/images/свято2.jpg

/Files/images/свято3.jpg

/Files/images/свято4.jpg

/Files/images/свято5.jpg

/Files/images/свято6.jpg

/Files/images/свято7.jpg

/Files/images/свято8.jpg

/Files/images/свято9.jpg

/Files/images/свято10.jpg

/Files/images/свято11.jpg

/Files/images/свято12.jpg

/Files/images/свято13.jpg

/Files/images/свято14.jpg

/Files/images/свято15.jpg

/Files/images/свято16.jpg

/Files/images/свято17.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.