• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітальне слово директора школи Рощенко С.А. на святі Першого дзвоника

Вітальне слово директора школи Рощенко С.А. на святі Першого дзвоника

2015-09-01

/Files/images/1veresnya.jpg

Дорогі діти, шановні вчителі, батьки, гості!

Прийміть найщиріші вітання з початком нового навчального року! Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. І в цей чарівний час, дозвольте від щирого серця привітати усіх Вас із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії.

У цей момент так хочеться сказати вам, дорогі діти, що навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Упевнена, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.

Сьогодні перед юними жителями Онуфріївщини гостинно відчинить двері наша школа, яку спільними зусиллями та завдяки підтримці батьківського колективу ми відремонтували та підготували до нового навчального року. Всього за парти цього року сяде 447 учнів, з яких 37 – першокласників.

Особливим і, безперечно, визначальним у житті цей день стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях.

Наші любі першокласники!

Хочеться побажати Вам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, мої юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями, вихованцями найкращого навчального закладу в Онуфріївському районі. Усі знання, які ви отримаєте в школі, стануть для вас тією опорою, з якої вам буде легко іти своїм життям, досягаючи все нових і нових успіхів.

Дорогі одинадцятикласники!

Цей навчальний рік стане останнім для вас у стінах рідної школи. Зовсім скоро доведеться обирати професійну стежину. Ви, сподіваюся, станете студентами середніх спеціальних чи вищих навчальних закладів і будете втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде ваш вибір – залежить тільки від Вас.

Приємно відзначити, що більшість наших минулорічних випускників, успішно склавши зовнішнє незалежне тестування, вступили до престижних навчальних закладів країни, а саме:

- Постриган Вадим – до Дніпропетровської медичної академії.

- Береза Денис – до Дніпропетровського інституту інженерів транспорту імені Лазаряна.

- Дим’яненко Артем - до Харківського національного медичного університету;

- Ілло Олександра – до Київського університету імені Б. Грінченка

- Родіонов Валерій – до Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка;

- Бурдельова Ольга – до Полтавського інституту економіки і права

- Єрмакова Дарина – до Полтавської державної аграрної академії

- Пиріг Антон – до Уманського національного університету садівництва

- Прилука Богдан – до Полтавського державного технічного університету ім. Ю. Кондратюка

- Найда Надія – до Полтавського національного педагогічного університету ім. Короленка

- Перепеляк Валентин – до Національної академії СБУ м. Києва

- Подгорецька Олена – до Хмельницького національного університету

- Замараєв Євгеній – до Дніпропетровського університету митної служби і фінансів

- Верба Катерина, Гудзій Владислав, Іванченко Олександр, Рожепа Володимир, Жук Максим, Ковальчук Андрій вирішили не розлучатися і вступили до Національної стоматологічної академії міста Полтави.

Шановні батьки!

Без вашої допомоги та сумлінної праці, підтримки та сприяння наша школа не змогла б існувати. Світлі, ошатні класи, виховані, красиві діти – це все завдяки вам. Тому хочу побажати вам залишатись небайдужими до проблем навчального закладу. Давайте разом закладати фундамент світлого майбутнього наших дітей!

Окреме велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни. Здоров’я вам, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів.

Зі святом, з Днем знань, з початком нового навчального року!

Кiлькiсть переглядiв: 4609

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.