КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ

2023-03-21

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ , ЯКИМ НА ЧАС ЗАКІНЧЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ВИПОВНЮЄТЬСЯ 16 - 17 РОКІВ. ВІЙСЬКОВИЙ КОЛЕДЖ СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІІЇ ІМЕНІ ГЕРОЇВ КРУТ (М.ПОЛТАВА) ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ.

У 2023 році вступ на навчання цивільної молоді здійснюється за результатами НМТ або лише вступних іспитів безпосередньо в коледжі (проводяться у вигляді мультипредметного тестування з трьох предметів: Українська мова, Математика, і на вибір Фізика або Історія України), що дає змогу безкоштовно отримати освіту більшій кількості молоді та в умовах, коли здати онлайн-тест було неможливо, або результат виявився незадовільний.

Юнаки та дівчата отримають цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти "фаховий молодший бакалавр", освітньо-професійними програмами (спеціальностями):

- спеціальність 122 - Комп'ютерні науки; спеціалізація - Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки;

- спеціальність 172 - Телекомунікації та радіотехніка; спеціалізація - Експлуатація та ремонт військових засобів зв'язку.

Правила прийому до коледжа: https://cutt.ly/O4eBOde

Перелік документів на вступ: https://cutt.ly/m4eBeer

Відео-презентація: https://cutt.ly/

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.