• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Загальношкільна лінійка «Без добрих справ немає доброго імені» до Міжнародного Дня Волонтера.

Загальношкільна лінійка «Без добрих справ немає доброго імені» до Міжнародного Дня Волонтера.

2014-12-05

/Files/images/66565.jpg

Міжнародний день волонтерів світова громадськість відзначає 5 грудня. Рішення про це свято було прийнято Генеральною Асамблеєю ООН у 1985 році. Добровольці (а в останні роки все частіше можна почути трансформоване з англійської - волонтери) - це люди, які витрачають свій вільний час на благо суспільства. Вони присвячують суспільству свій талант, час, енергію, не чекаючи винагороди.

До Міжнародного Дня Волонтера класний керівник Плічко Л.О., разом з 10-А класом під гаслом «Твори добро» підготували загальношкільну лінійку «Без добрих справ немає доброго імені». На захід були запрошені: Гога В.І. – керівник волонтерської групи та Швачка В.В. – волонтер. Вони розповідали про свою попередню поїздку в зону АТО, щиро подякували учням школи за посильну підтримку і допомогу учасникам АТО, адже на передодні була оголошена акція «Допоможи воїну-земляку». Учні та вчителі зібрали теплі речі, засоби гігієни, консерви, малюнки та листи і за допомогою волонтерів передали нашим воїнам АТО.

Ми вдячні всім за небайдужість та милосердя, підтримку нашої країни у тяжку для неї хвилину. Адже вся робота волонтерів спрямована на виховання любові до рідного краю, своєї Батьківщини, милосердя, гідності, патріотизму і доброти.

Вітаємо всіх Людей з небайдужим серцем із Днем волонтера. Приємно, що в непрості часи для нашої держави їх стає все більше і більше.

/Files/images/Волонтери.JPG

/Files/images/Волонтери2.JPG

/Files/images/Волонтери3.JPG

/Files/images/Волонтери4.JPG

/Files/images/Волонтери5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.