• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Застосування інноваційних технологій як засіб розвитку творчої особистості

Застосування інноваційних технологій як засіб розвитку творчої особистості

2017-12-17

/Files/photogallery/1310/SDC17434.JPG

Засідання педагогічної ради

12 грудня 2017 року в Онуфріївській ЗШ було проведено засідання педагогічної ради на тему: «Застосування інноваційних технологій як засіб розвитку творчої особистості». Педагоги школи мали змогу познайомитися з новими видами освітньої технології, сформувати навички ефективної взаємодії, навчитися правилам саморегуляції.

У рамках засідання проведено навчання з проблеми «Умови реалізації курсу з розвитку соціальних навичок «Вчимося жити разом». Зазначений проект стосується розвитку життєвих навичок та надання психологічної і соціальної підтримки дітям, підліткам, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні.

Нові форми «руханок», способи об’єднання в робочі групи, цікаві метафори та притчі поповнили методичні кейси учасників. Крім цього, було переглянуто ряд презентацій, відеороликів та було надано можливість для всіх усвідомити набутий досвід, відкрито висловити свої думки та почуття.

Галерея "Засідання педагогічної ради на тему: «Застосування інноваційних технологій як засіб розвитку творчої особистості»"

Кiлькiсть переглядiв: 331

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.